Elektrische fietsen – de perfecte fiets voor fietskoeriers

werken bij Gorillas

Waarom elektrische fietsen het leven van fietskoeriers bij Gorillas eenvoudiger maakt!

Gorillas salaris

Gorillas salaris; hoeveel is het?

Het salaris bij Gorillas is heel erg afhankelijk van je dienstverband. Je kan als ZZP’er aan de slag of je kan via een derde partij in loondienst en toch werken bij Gorillas. We zoomen nu even in op loondienst, via fietsbezorger.com, waarbij het uurloon tussen de €12 en €20 ligt. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van werktijden- en dagen. Daarnaast biedt fietsbezorger.com (dochteronderneming van Bikeshift) de mogelijkheid om ‘te stijden’ voor de titel Rider of the Week. Deze prachtige titel is niet alleen prestigieus, maar levert bovenal €100 netto op! KASSA 💰

Werken bij Gorillas als ZZP’er of in loondienst via fietsbezoger.com

Er zijn diverse manieren om voor Gorillas te werken. Je kan als ZZP’er aan de slag. Dit betekent dat je niet automatisch verzekerd bent, ben je zelf verantwoordelijk voor het opbouwen van vakantiegeld en heb je geen (betaalde) vakantiedagen. Dit klinkt niet heel erg aantrekkelijk, terwijl werken als fietskoerier echt heel erg fijn is. Daarom is fietsbezorger.com in het leven geroepen. Zij zorgen ervoor dat alle arbeidsvoorwaarden dik in orde zijn voor fietskoeriers. Dit wordt gedaan door fietskoeriers in dienst te nemen en zodoende een goed uurloon, verzekerd werken en de opbouw van vakantiegeld-en dagen kan bieden.

Wat is het voordeel van een elektrische fiets?

Elektrische fietsen maakt het leven van een fietskoerier een stuk aangenamer. Het zorgt ervoor dat de bestelling sneller op plaats van bestemming is. Daarnaast is het minder zwaar, maar kan het niveau van trapsupport helemaal ingesteld worden. Dus mocht je een kleine work-out willen kan dat ook. De fiets met accu biedt ook een grotere radius. Bestellingen op een aantal km afstand zijn nu ook eenvoudig te bereiken. Milieutechnisch is een elektrische fiets natuurlijk ook veel beter dan de scooter.