Kom werken in Den Haag als fietskoerier

Werken in Den Haag _ Fietskoerier vacatures

Lekker fietsen door Den Haag en geld verdienen?

Het kan, echt waar! Als fietskoerier kan je werken in Den Haag door te fietsen. Tuurlijk moet je ook ervoor zorgen dat de pakketten, boodschappen en maaltijden op tijd en heelhuids aankomen. Maar een baan als fietskoerier is een van de leukste Vacatures Den Haag. Benieuwd naar de mogelijkheden als Fietskoerier Den Haag? Blijf dan vooral verder lezen om alles te weten te komen over dit werk.

Werken in de buitenlucht

Eén van de vele voordelen van fietskoerier zijn, is het werken in de buitenlucht. Wie wilt er nou niet in de buitenlucht werken? Wij weten het niet. Zeker niet in gedachten dat je door het mooie Den Haag fietst. Als fietskoerier fiets je uiteraard niet op een gammele studentenfietst. Integendeel de fietsen die de meeste fietskoeriers gebuirken zijn high-end. Denk hierbij aan te gekke bakfietsen of elektrische fietsen.

Werken in een Urban bedrijf

Als fietskoerier kan je werken voor Urban bedrijven zoals Gorillas, Cycloon en Tour de Ville. Te gekke bedrijven waarbij je in een echte urban omgeving werkt met internationale collega’s. De internationale werkomgeving is voor veel fietskoeriers zeer leerzaam, maar bovenal erg leuk. Er is momenteel één organisatie die gespecialiseerd is in het plaatsen van fietskoeriers bij één of meerdere van deze organisatie. Dit fietsbezorgers platform heet Bikeshift. Wellicht is platform niet helemaal het  goede woord. Zij doen namelijk veel meer dan enkel het plaatsen van fietskoeriers in o.a. Den Haag. Zij nemen het hele solicitatieproces uit handen van deze organisaties. Ook begeleiden zij de fietsbezorgers die in dienst zijn. Ja dat lees je goed. Bikeshift neemt fietskoeriers in loondienst, zodat werken in Den Haag nog fijner wordt. Geen zorgen over belastingen en betaald krijgen. Via hen krijg je wekelijks betaald, ben je verzekerd en nog veel meer dingen waar een zzp fietskoerier zelf voor moet zorgen.

Fietskoerier Den Haag

Maak een stop op het stand na werk met collega’s

Werken in Den Haag is heerlijk, want na werk kan je met collega’s lekker naar het strand. Na een dag hard fietsen,verdienen fietskoeriers het om lekker uit te rusten op het strand. Aangezien er bij bezorgservices heel veel gezellige collega’s werken, kan je direct vanuit je hub naar het strand gaan om lekker te genieten.